Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 10 jul 2016 / 14:35 uur

Zwaargewond meisje vanwege brandblussers op de weg

Een bizar ongeluk in Assendelft. Een meisje ging daar keihard onderuit op haar scooter, omdat er door één of meerdere personen brandblussers op de weg waren gelegd.

Dit meldt een woedend familielid op de Facebookpagina van Misdaadreporter. Het ongeluk gebeurde op de Vaartdijk in Assendelft, ter hoogte van de Krijgsman. Het meisje, Aranka, brak onder andere aan beide kanten haar kaken, op vier plaatsen haar jukbeen en haar rechtervoet.

De familieleden van Aranka hopen dat degene die de brandblussers op de weg heeft gelegd de – schokkende – foto te zien krijgt. „Misschien helpt het bij diegene die dit op zijn geweten heeft om tot enig besef te komen wat zoiets kan veroorzaken, want ik ga er vooralsnog vanuit dat brandblussers niet zomaar per ongeluk op de rijbaan liggen”, aldus Raimond Bos, die het bericht plaatste.

https://www.facebook.com/misdaadreporter/posts/902225289907317

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zwaargewond meisje vanwege brandblussers op de weg
Sluiten