Remco Visser
Remco Visser Nieuws 16 jul 2016

Zondag minder afhakers voor reizen Turkije

Het ziet ernaar uit dat er voor reizen naar Turkije zondag minder afhakers zijn dan zaterdag. Van de ruim driehonderd reizigers die voor zondag bij Thomas Cook/Neckermann hebben geboekt, ziet tot dusver 12 procent van de vlucht af, aldus een woordvoerster van de reisorganisatie.

Zaterdag haakte 20 procent van de 1200 cliënten van Thomas Cook/Neckermann af. „Dat er minder mensen afhaken, heeft voor een deel te maken met het feit dat er vanwege het hoogseizoen nauwelijks alternatieven zijn”, weet de woordvoerster „En natuurlijk speelt mee dat de mensen gewoon graag op vakantie willen.”

Omboeken

Voor de reizen in het weekeinde naar Turkije kunnen reizigers kosteloos omboeken. Mensen die hun reis annuleren, krijgen hun geld terug. Maar vanaf maandag geldt dat niet meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 馃寪

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Zondag minder afhakers voor reizen Turkije
Sluiten