Remco Visser
Remco Visser Nieuws 15 jul 2016 / 11:48 uur

Zender biedt excuses aan voor beelden Nice

De zender France 2 heeft excuses aangeboden. Na de aanslag in Nice liet de zender beelden zien van de vrachtwagen die door de menigte raast. Een verslaggever interviewde bovendien een man die naast het stoffelijk overschot van zijn vrouw op de boulevard zat.

,,Een foute inschatting vanwege moeilijke omstandigheden”, noemde het moederbedrijf van France 2 het vrijdag.

Kritiek

De beelden kwamen France 2 op veel kritiek te staan. ,,Goedenavond meneer, u hebt uw vrouw verloren, een reactie?”, schreef journalist Nicolas Hénin op Twitter. Hénin was tussen juni 2013 en april 2014 ontvoerd in Syrië en werd naar eigen zeggen vastgehouden door Abu Idriss, die zichzelf later opblies in Zaventem.

Reageer op artikel:
Zender biedt excuses aan voor beelden Nice
Sluiten