Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Nieuws 19 jul 2016 / 13:00 uur

Werknemer Schiphol overlijdt na aanrijding bagagekar

Een bagagemedewerker op Schiphol is maandag overleden nadat hij werd aangereden door een bagagekar.

De 60-jarige man uit Lelystad was aan het werk op Schiphol toen hij rond 09.00 aangereden werd door de bestuurder van een bagagekar. Na het ongeluk werd de man naar het VU-ziekenhuis gebracht, waar hij uiteindelijk overleed aan zijn verwondingen.

Onduidelijkheid

Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd. De Koninklijke Marechaussee doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeval, onder meer door het bekijken van camerabeelden en het horen van getuigen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Werknemer Schiphol overlijdt na aanrijding bagagekar
Sluiten