Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 4 jul 2016 / 13:31 uur

Video: Waakhond jaagt overvaller winkel uit

Een waakhond heeft zijn werk in een Franse tabakswinkel goed gedaan. Het dier joeg een gewapende overvaller razendsnel de winkel van zijn baas uit.

De eigenaar van de winkel wil zijn zaak net sluiten als de overvaller, die een masker en een wapen draagt, in beeld verschijnt. Hij dwingt de eigenaar met zijn wapen naar binnen. Dat had hij beter niet kunnen doen, want de winkelier rent naar achter de toonbank en roept daar zijn getrainde hond.

Als de hond in beeld komt, duurt het niet lang voordat de overvaller uit de winkel is gejaagd. De goed getrainde hond weet de overvaller snel te ontwapenen. Hij nam na de effectieve aanval van de hond snel de benen. Zonder buit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Waakhond jaagt overvaller winkel uit
Sluiten