Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 7 jul 2016 / 12:13 uur

Video: Gewonden bij stierenrennen Pamplona

In het Spaanse Pamplona is woensdag het traditionele San Fermin-feest van start gegaan. Op het feest is uiteraard ook dit jaar weer veel kritiek. Er lijkt echter weinig te veranderen, want ook nu werden er weer stieren door de stad gejaagd.

Het feest duurt een week en is woensdag spectaculair afgetrapt met veel vuurwerk. De hele week zullen er in de ochtend stieren door de straten van Pamplona rennen. Een spektakel dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Veel mensen smeren zichzelf in met bloed en zetten hoorns op.

Maar natuurlijk kan het nooit goed gaan met die stieren. Ook nu zijn er alweer mensen gewond geraakt bij het stierenrennen. In de video hierboven is te zien hoe een groep mensen wordt vertrapt door de wilde stieren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Gewonden bij stierenrennen Pamplona
Sluiten