Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 30 jul 2016 / 21:00 uur

Vannacht veel vallende sterren te zien rond drie uur

Het is zaterdag en morgen mogen de meesten van ons lekker uitslapen. Reden genoeg om vannacht nog even wakker te blijven, want rond de klok van 03:00 uur zijn er veel vallende sterren te zien, meent Weeronline.

Twintig

Rond twintig vallende sterren moeten er te zien zijn vannacht. Vooral inwoners van Brabant en Limburg hebben de meeste kans om een sterretje of wat te bewonderen. Daar worden namelijk nog opklaringen verwacht.

Morgennacht

Misschien moet je morgen werken en kun je maandag uitslapen. Dan heb je morgenavond nog een kans om de sterren te bewonderen. De kans is dan ook groter dat je wat ziet omdat het dan helderder is. Ook na het weekend zijn er nog vallende sterren te zien. Het aantal per uur neemt dan wel iets af, tot ongeveer achttien per uur.

Mocht je een vallende ster zien, vergeet dan vooral niet stilletjes een wens te doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vannacht veel vallende sterren te zien rond drie uur
Sluiten