Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 11 jul 2016 / 18:55 uur

Vader overrijdt 9-jarige dochter met tractor

In het Limburse Polsterhort heeft zaterdag een tragisch ongeval plaatsgevonden. Een vader reed daar op zijn tractor om het hooi op te halen, maar had niet door dat zijn 9-jarige dochter in de hooiberg zat. Het meisje kwam onder de wielen van de wagen en overleed.

Inspectie

Het ongeluk werd volgens 1 Limburg door de Inspectie SZW van het Nederlandse ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid bevestigd. Het meisje kwam zaterdagavond te overlijden.

Hooiberg

Vermoedelijk zou de 9-jarige zich op de hooiberg hebben bevonden. Haar vader was in de veronderstelling dat zijn dochter zich in de wagen achter de tractoor bevond, dus reed hij nietsvermoedend op de hooiberg in om het hooi weg te scheppen. Het meisje kwam hierdoor onder de wielen. Er werd een traumahelikopter opgeroepen maar het meisje bleek al overleden.

Het incident zal verder nog door de Inspectie SZW worden onderzocht. Voor nu spreken zij over een tragisch bedrijfsongeval.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader overrijdt 9-jarige dochter met tractor
Sluiten