Inge Schouten
Inge Schouten Nieuws 31 jul 2016 / 13:50 uur

Taxiklant betaalt niet en slaat chauffeur in elkaar

Een taxichauffeur in Eindhoven keek vreemd op toen zijn klant na de rit uitstapte zonder te betalen. Hij ging hem achterna en eiste zijn geld op, dat werd hem niet in dank afgenomen want de 40-jarige klant sloeg hem in elkaar. Dat meldt Omroep Brabant.

Vrijdagnacht stapte de Eindhovenaar in de taxi op het Begijnenhof. De man wilde naar huis. Toen de taxichauffeur hem op zijn bestemming had gebracht, stapte de man uit zonder te betalen. Daarop besloot de chauffeur hem achterna te gaan en zijn geld op te eisen. De man sloeg hem vervolgens hardhandig tegen de grond waardoor de chauffeur naar het ziekenhuis moest. Hij had zware verwondingen aan zijn hoofd.

Zelf gemeld

De taxichauffeur is naar het ziekenhuis gebracht waar zijn wonden zijn behandeld. De politie startte na de melding direct een buurtonderzoek. Lang hoefde zij niet te zoeken, want de Eindhovenaar meldde zich de volgende ochtend op het bureau. Hij is opgepakt en zit, zolang het onderzoek duurt, in de cel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Taxiklant betaalt niet en slaat chauffeur in elkaar
Sluiten