IngelisedeVries
IngelisedeVries Nieuws 9 jul 2016 / 12:15 uur

Politie helpt familie naar Efteling na ongeluk

De politie is je beste vriend, althans, wel die van een gezin uit België. Een dagje Efteling leek voor de familie uit te lopen op een fiasco toen ze een aanradijng kregen. Niemand raakte ernstig gewond, maar de auto was er wel ernstig aantoe, weer Omroep Brabant.

Vader, moeder en een kind van zes botsten tegen een auto met aanhanger, die ook flink beschadigd raakte. Vanwege het ongeluk werden een rijbaan en de busbaan tot halftwaalf zaterdagochtend afgesloten en ontstond een flinke file.

De twee auto’s zijn weggesleept. De politie heeft het gezin bij de Efteling afgezet, zodat ze in het attractiepark een beetje van de schrik kunnen bekomen.

Reageer op artikel:
Politie helpt familie naar Efteling na ongeluk
Sluiten