Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Nieuws 31 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Pokemon GO-spelers vinden overleden man in Den Haag

Sinds de lancering begin deze maand heeft het populaire spel Pokémon GO flink wat stof doen opwaaien. Mensenmassa’s die populaire spots overnemen, ongelukken door onoplettendheid en zo nu en dan bijzondere vondsten. Zo ook in Den Haag, waar twee jongens op een overleden man stuitten tijdens hun jacht naar Pokémon.

De Pokémon GO-spelers waren in de nacht van zaterdag op zondag in het Haagse Zuiderpark toen zij de man aantroffen. Rond 3 uur ’s nachts werden de hulpdiensten gealarmeerd en is er geprobeerd om de man te reanimeren. Volgens een woordvoerder van de politie dachten de jongens dat de man dronken was, maar de doodsoorzaak is nog onbekend, meldt RTL Nieuws.

Eerdere vondsten

Eerder deze maand troffen vijf tieners het lichaam van een vrouw aan in het water in Baarn. Ondanks de snelle reddingsactie van de jongens overleed zij. In Amerika werd ook een lijk gevonden. De 19-jarige Shayla Wiggins was op zoek naar Pokémon toen zij de overleden man in een rivier zag drijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Pokemon GO-spelers vinden overleden man in Den Haag
Sluiten