Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 19 jul 2016 / 16:37 uur

Opa gooit iPhone in vuilcontainer, veroorzaakt chaos

Het is de grootste nachtmerrie van iedereen met een mobiele telefoon: hem per ongeluk in de vuilcontainer gooien. Het gebeurde een opa uit Den Bosch, die per ongeluk de iPhone van zijn kleinzoon samen met het plasticafval in de container gooide. Dit meldt de Afvalstoffendienst van ’s-Hertogenbosch op hun Facebookpagina.

De geschrokken grootvader belde de politie, die een slot op de containers zette. Het resultaat: een enorme berg plastic afval rondom de containers op het Rivierenplein, waar het ongelukje gebeurde. De afvalstoffendienst biedt dinsdag excuses aan op Facebook. „Omdat de containers waren dichtgezet kon niemand meer storten, maar dan was de kans het grootst dat meneer zijn telefoon heelhuids terug zou krijgen.”

Volgens de afvalstoffendienst zijn medewerkers ‘Jan en Wim’ maandagochtend op zoek gegaan naar de iPhone, en met succes: het telefoontje werd heelhuids teruggebracht naar de kleinzoon van de opa.

Dit weekend lag er veel, heel veel plastic bij de ondergrondse container op het Rivierenplein. Onze excuses hiervoor…

Gepostet von Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch am Dienstag, 19. Juli 2016

Reageer op artikel:
Opa gooit iPhone in vuilcontainer, veroorzaakt chaos
Sluiten