Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 28 jul 2016 / 14:27 uur

Oeps! Automobilist komt tot stilstand op een paaltje

Een automobilist uit het Gelderse Ulft kwam donderdagochtend op een wel heel bijzondere manier tot stilstand. De moeder met twee kinderen in de auto moest uitwijken voor een remmende auto en daardoor kwam de vrouw met haar bolide op een paaltje tot stilstand.

Toeschouwer Jesper Stoffelen zag het opmerkelijke voorval gebeuren „Ze bleef ongedeerd, net als haar twee kleintjes”, vertelt Jesper aan Omroep Gelderland. Hij sprak haar vlak na het ongeluk. De vrouw kon gelukkig wel de lol inzien van de situatie en grapte meteen dat er weinig andere bestuurders zullen zijn die een auto op twee wielen weten te parkeren.

Voorganger remde plotseling

„De auto voor haar remde plotseling. In een poging haar voorganger te ontwijken, stuurde ze richting het paaltje, maar ze werd gelanceerd”, aldus Jesper.

Een behulpzame bewoner kwam snel in actie en wilde onder de auto kruipen om het paaltje af te zagen, maar omstanders hebben hem tegengehouden. Uiteindelijk heeft hij het paaltje op een andere manier neergehaald. De auto is weggesleept. Moeder en kinderen maken het goed, maar ze zullen dit ritje niet snel vergeten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Oeps! Automobilist komt tot stilstand op een paaltje
Sluiten