Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 14 jul 2016 / 18:30 uur

Nijmeegse Vierdaagse treft maatregelen tegen Pokémon

Pokémon GO is nu al de spelhit van 2016, het Pokémon-jagen heeft al voor heel wat bijzondere en gevaarlijke taferelen gezorgd. De organisatie van de Vierdaagsefeesten neemt het zekere voor het onzekere en heeft extra maatregelen ingesteld.

De organisatie gaat op veertig belangrijke kruispunten en oversteekplaatsen in het centrum van Nijmegen speciaal ontworpen verkeersborden plaatsen, om te voorkomen dat wandelaars, feestvierders, automobilisten en Pokémon-jagers elkaar in de weg zitten.

Niet alleen zal de stad vollopen met wandelaars en feestvierders, naar verwachting zullen er ook heel wat Pokémon-jagers naar Nijmegen komen. Op de Facebookpagina ‘Pokémon vangen bij de Vierdaagsefeesten’ hebben inmiddels ruim duizend spelers aangegeven tussen 16 juli en 22 juli naar Nijmegen te komen om zoveel mogelijk virtuele figuurtjes op te sporen. De organisatie rekent daarnaast ook nog eens op zo’n anderhalf miljoen bezoekers, 48.000 wandelaars en 4500 artiesten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nijmeegse Vierdaagse treft maatregelen tegen Pokémon
Sluiten