Metro
Metro Nieuws 23 jul 2016 / 17:45 uur

Nederlandse overleden bij verkeersongeluk Spanje

Een 65-jarige Nederlandse vrouw is bij een verkeersongeluk in het noorden van Spanje om het leven gekomen. Een 71-jarige Nederlander raakte gewond en is in een ziekenhuis in Miranda de Ebro opgenomen, meldde het Spaanse persbureau Europa Press zaterdag.

Oorzaak onduidelijk

Het ongeluk gebeurde vrijdag op de autosnelweg A1 ter hoogte van het dorpje Armiñón, circa 60 kilometer ten zuiden van de Noord-Spaanse havenstad Bilbao. Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak van het ongeluk is. Wel is bekend dat er behalve een personenauto ook een vrachtauto en een bestelbus bij betrokken waren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlandse overleden bij verkeersongeluk Spanje
Sluiten