Sophie Moerman
Sophie Moerman Nieuws 16 jul 2016 / 12:00 uur

Moordenaar van Belgische Wendy gelyncht in de cel

De 21-jarige man die afgelopen week op het Franse deel van het Caribische eiland Sint-Maarten werd aangehouden voor de moord op een Belgische toeriste, is zelf dood gevonden in zijn cel. Dat melden Belgische media zaterdag.

Bewakers vonden zijn lichaam vrijdagochtend. Mathieu C. is waarschijnlijk gewurgd met een kussen door medegevangenen en door verstikking om het leven gekomen. Er komt nog een autopsie om de exacte oorzaak van zijn dood te bepalen.

Glasscherf

De verdachte werd afgelopen week aangehouden omdat hij de 22-jarige Wendy Montulet zou hebben verkracht en vermoord. C., de zoon van een lokale politieman, zou haar met een glasscherf hebben doodgestoken. Hij ontkende in eerste instantie dat hij Montulet ooit had gezien, maar later gaf hij toe haar te hebben gezien tijdens het joggen. Hij bekende haar de bosjes in te hebben gesleurd en verkracht en doodgestoken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Moordenaar van Belgische Wendy gelyncht in de cel
Sluiten