Eefje van Son
Eefje van Son Nieuws 22 jul 2016 / 17:50 uur

Man vindt wildvreemde vrouw op zolder

Wat zou jij doen als je doodnormaal op zoek gaat naar iets op zolder en ontdekt dat er al drie dagen een wildvreemde vrouw van je zolder haar huis heeft gemaakt? Het overkwam een Amerikaanse man in Seattle.

„Ik schrik meestal niet zo snel”, vertelt Wahlman aan KOMO News, maar toen hij deze week na een dagje werken thuis kwam en licht zag branden, kreeg hij toch wel een beetje de kriebels.

Toen de man de volgende ochtend wakker werd, hoorde hij vreemde geluiden op zolder, waarop hij besloot een kijkje te gaan nemen op de bovenste verdieping. Op weg naar boven zag hij dat er licht brandde in zijn kantoor, dus probeerde hij de deur open te maken. Maar deze zat op slot.

‘Ik woon hier’

Tja, en wat doe je dan? Aankloppen dus. „Jimmy? Ben jij dat Jimmy?”, hoorde Wahlman een vrouw vragen. Ze deed de deur open en vertelde hem dat ze al drie dagen in zijn huis woonde „omdat dat mocht van Jimmy”.

De daadwerkelijke bewoner van het huis belde daarop boos het alarmnummer en wachtte tot de politie arriveerde. De vrouw sloeg op de vlucht.

Sloten verwisseld

De vraag rest nog steeds voor de Amerikaan hoe de vrouw in godsnaam in zijn huis is binnen gekomen. Niets was kapot, er is niets meegenomen, maar Wahlman heeft wel meteen zijn sloten veranderd.

Gelukkig kan Wahlman er inmiddels om lachen, op Twitter shreef hij: ,,Iedereen vangt Pokémon, ik vang een vreemde vrouw.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man vindt wildvreemde vrouw op zolder
Sluiten