Puck Roest
Puck Roest Nieuws 12 jul 2016 / 08:52 uur

Man uit Overijssel bouwt bierkraan in tuin

Geen grappen, in het Overijsselse Heeten komt het bier letterlijk uit de kraan. Tijd voor een feestje dus!

Bryan de Groot uit het dorp in de gemeente Raalte is een handige jongen. Hij bouwde een heuse bierkraan in zijn eigen tuin. De Groot vierde onlangs dat zijn bedrijf één jaar bestond. Hij nodigde wat vrienden uit voor een barbecue.

Gepostet von Bryan de Groot am Samstag, 9. Juli 2016

„Ik had al een biertap gekocht. Maar de tuin stond eigenlijk al te vol met stoelen en de barbecue zelf.” vertelt Bryan tegen RTV Oost. „Dus ja, waar laat je dat ding dan?” Om ruimte te besparen zorgde hij er voor dat het bier gewoon uit zijn tuinkraan kwam.

‘Heel simpel’

„Het is eigenlijk heel simpel. Ik heb een gewone waterkraan aan de muur gemaakt. De slang loopt door de muur naar de officiële tap. Met een half uurtje was de klus geklaard.” De Groot onthulde zijn creatie tijdens de barbecue en zijn vrienden wisten niet wat ze zagen.

Misschien kan De Groot zijn werkzaamheden uitbreiden, want wij verwachten dat er wel meer geïnteresseerden zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man uit Overijssel bouwt bierkraan in tuin
Sluiten