Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 19 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Man tweemaal overreden door Turkse tank, overleeft

Op enkele Turkse nieuwssites zijn beelden te zien van een man die tijdens de Turkse couppoging wordt overreden door twee tanks. Wonder boven wonder overleeft de man beide keren.

Volgens de websites zijn de beelden vrijdag gemaakt in de wijk Usküdar, een wijk in Istanbul. Op de wonderlijke beelden is te zien dat de man op straat loopt, waarna er een tank aan komt rijden. De man geeft een stopteken, maar wordt overreden door de tank. Hij weet tussen de rupsbanden te belanden en staat weer op. Nog geen minuut later gebeurt hetzelfde. Wederom weet hij zich tussen de rupsbanden te plaatsen en raakt enkel gewond aan zijn arm.

Stenen gooien

De man werd geïnterviewd door Haber Turk. In het interview zegt de man, de 34-jarige Sabri Ünal, dat hij de straat op ging toen premier Yildirim daartoe opriep. Hij gooide stenen naar de tanks. Ünal maakt het goed.

https://www.youtube.com/watch?v=nbHMWIqnEVM

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man tweemaal overreden door Turkse tank, overleeft
Sluiten