Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 23 jul 2016 / 17:26 uur

Man ontdekt tijdens een ongeluk dat hij vader wordt

In Amsterdam beleefde een echtpaar een heel bijzonder ‘geluk bij een ongeluk’. De vrouw werd na een scooterongeval bij de McDonalds in Amsterdam-Noord meegenomen door een ambulance. De vrouw heeft gelukkig niet veel letsel opgelopen, maar ze kwam wel tot een hele speciale ontdekking.

Een agente van de politie Amsterdam Boven IJ werd naar de McDonalds gestuurd omdat een man en een vrouw ten val waren geraakt nadat ze werden aangereden door een auto. De vrouw die achterop zat had last van haar nek en voor de zekerheid werd ze nagekeken in de ambulance, dit schrijft de agente op de Facebook van Politie Amsterdam Boven IJ. Toen de agente polshoogte kwam nemen was ze getuige van een opmerkelijk gesprek. De bezorgde echtgenoot vroeg net aan de ambulancebroeder hoe het met zijn vrouw ging.

Wat is ‘daaronder’ aan de hand?

,,De ambulancebroeder zegt dat haar nek meevalt in vergelijking met wat er ‘daaronder’ aan de hand is,” schrijft de agente op Facebook. De man vraagt wat er dan precies ‘daaronder’ aan de hand is. Waarop er een even een ongemakkelijke stilte valt. ,,Ze is zwanger!” zegt de ambulancebroeder vervolgens.

De aanstaande vader kijkt vol verbazing naar zijn vrouw en springt vervolgens de ambulance in, waarop hij meerdere malen aan zijn vrouw vraagt: ,,Is dit echt waar? Is het waar?” schrijft de agente. Zijn vrouw kijkt hem aan en knikt van ja. Daarna volgt er een overvloed van kusjes, felicitaties en gelukswensen.

Lees hieronder het hele Facebook-bericht.

GELUK BIJ EEN ONGELUKRegelmatig draai ik noodhulpdiensten. Het is een mooie zaterdagmiddag wanneer ik de meldkamer…

Gepostet von Politie Amsterdam Boven IJ am Freitag, 22. Juli 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man ontdekt tijdens een ongeluk dat hij vader wordt
Sluiten