Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 19 jul 2016 / 12:24 uur

Man bungelt ondersteboven aan balkon in Zandvoort

Een bejaarde man in Zandvoort is maandag op het nippertje aan de dood ontsnapt. De 70-jarige man gleed uit toen hij probeerde om via het balkon op de vijfde verdieping het naastgelegen balkon te bereiken. Hij heeft het ongeval op miraculeuze manier overleefd, omdat hij met zijn voet bleef hangen.

Sleutels vergeten

De man had de voordeur achter zich dichtgetrokken, maar toen hij buiten stond kwam hij erachter dat hij zijn sleutels was vergeten. De waaghals belde bij een buurvrouw twee huizen verderop aan en vroeg de bewoonster of hij haar balkon mocht gebruiken om zo via dat balkon het balkon van zijn buren te bereiken, dit meldt RTVNH. Zijn balkondeur was nog open, dus zo zou hij snel naar binnen kunnen gaan.

Spijlen balkon was zijn redding

Onder toeziend oog van zijn buurvrouw begon de man aan zijn acrobatische capriolen. Maar toen de man van het ene balkon naar het andere balkon kom, gleed hij uit. Wonderbaarlijk genoeg bleef zijn rechtervoet tussen de spijlen van het balkonhek steken. Terwijl de man op zijn kop bungelde greep hij zich vast aan het balkonhek van zijn onderburen en vroeg zijn buurvrouw om z’n voet los te maken.

Zijn buurvrouw zag het niet zo zitten om halsbrekende sprongen te maken en schakelde de hulp in van de brandweer. Binnen een kwartier arriveerde de hulpdiensten om de man uit zijn bizarre situatie te redden.

Enorme mazzel

De man heeft enorme mazzel gehad, maar blijft zelf nogal nuchter onder het voorval. ,,Ik ben uitgegleden en daarna gered door de brandweer. Het gaat nu allemaal weer goed met me.”

Hang je dan op 5 hoog…!!

Gepostet von Deborah Laarman am Montag, 18. Juli 2016

Reageer op artikel:
Man bungelt ondersteboven aan balkon in Zandvoort
Sluiten