Remco Visser
Remco Visser Nieuws 24 jul 2016 / 19:00 uur

Luie vakantieganger? Koop een rijdende koffer!

Staat voor jou vakantie gelijk aan lekker helemaal niks doen? Dan kun je dankzij een nieuwe uitvinding daar voortaan al op het vliegveld mee beginnen, als het aan een bedrijfje op IndieGogo ligt.

De startup Modobag wil het reizigers namelijk extra comfortabel maken met een rijdende koffer. Het kofferkarretje heeft een topsnelheid van 12 km/u, dat ongeveer drie keer zo snel is als lopen. En dat kan dus best schelen, als je op tijd bij je gate moet zijn.

Crowdfunden

Naast de rondrij-functie is de koffer overigens ook voorzien van een USB-poort, waarmee je je electronica kunt opladen. Voor het opvallende stuk bagage zul je overigens wel over een fikse portemonnee moeten beschikken: de koffer kost 995 dollar en heeft inmiddels 95 procent van het startkapitaal binnen via crowdfunding.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Luie vakantieganger? Koop een rijdende koffer!
Sluiten