Remco Visser
Remco Visser Nieuws 2 jul 2016 / 16:45 uur

Jonge bolleboos (5) creeërt tornado in een potje

Dat je nooit te jong bent om jezelf met wetenschap bezig te houden, weet elke ouder die zijn kind ooit een scheikunde-setje cadeau heeft gedaan. En vervolgens de keuken moest laten renoveren. Toch kan het in sommige gevallen echter wél een goed resultaat geven.

Neem bijvoorbeeld Oliver. Het knulletje mag dan misschien pas vijf jaar oud zijn, dat weerhoudt hem er niet van om helemaal dol te zijn op wetenschappelijke proefjes. En deelt dat sinds deze week met de rest van de wereld op zijn eigen Youtube-kanaal.

Voor zijn eerste experiment creeërde Oliver een heuse tornado. In een potje, dat wel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jonge bolleboos (5) creeërt tornado in een potje
Sluiten