Remco Visser
Remco Visser Nieuws 2 jul 2016 / 20:28 uur

Horror! Skydiver filmt parachute-faal

Het is de grootste nachtmerrie van elke skydiver; een parachute die dienst weigert. Vooral omdat je enorm snel moet reageren en je hoofd koel moet houden, terwijl je de dood in ogen kijkt.

Maar dat rustig blijven echt loont, zien we in een video van Daniel Herndon uit Oklahoma. Hij kreeg namelijk een tijdje terug te maken met een haperende parachute, maar wist door adequaat handelen uiteindelijk toch veilig te landen. Saillant detail: zijn GoPro-camera bleef de hele tijd filmen, zo weet Mashable.

De horrorbeelden zijn nu door Herndon zelf online gezet en hieronder te zien.

Here is the raw video of my demo jump from yesterday, with a reserve ride. I was skydiving with the game ball into a soccer stadium in OKC. Everything was going to plan until I open my parachute. I lost my main parachute and freebag but did have a successful landing and got to deliver the game ball to the official.

Gepostet von Daniel Herndon am Mittwoch, 29. Juni 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Horror! Skydiver filmt parachute-faal
Sluiten