Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 12 jul 2016

Gijzeling in Stuttgart kost twee mensen het leven

Een speciale eenheid van de Duitse politie is maandag in Stuttgart een advocatenkantoor binnengevallen om een einde te maken aan een vermoedelijke gijzeling.

In de kelder van het pand troffen ze de lijken van twee mannen aan, die door kogels om het leven waren gekomen. Dat heeft een woordvoerder bekendgemaakt. Vermoedelijk gaat het om de bewoner en een nog onbekende indringer.

Een buurvrouw alarmeerde de politie maandagmiddag nadat ze een vreemd persoon met een wapen in de hand het huis van de advocaat had zien binnengaan. Ze meende ook een schot te hebben gehoord. De politie omsingelde het kantoor onmiddellijk. Toen pogingen contact te leggen met iemand binnen niets uithaalden, werd tot een inval besloten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Gijzeling in Stuttgart kost twee mensen het leven
Sluiten