Bastiaan Kleinjan
Bastiaan Kleinjan Nieuws 20 jul 2016 / 16:40 uur

Gigantische toren Dubai in lichterlaaie

Angstige momenten in Dubai: de gigantische Sulafa Tower staat namelijk in brand. Volgens ooggetuigen vallen verschillende delen van de gevels van het 75-verdiepingen hoge gebouw naar beneden.

https://twitter.com/i/status/755756417668280320

Delen van de gebouwen zijn op straat terecht gekomen, maar ook in zwembaden rondom de wolkenkrabber. De Sulafa Tower bevindt zich in het dichtbevolkte Marina district in Dubai. Het vuur is ogenschijnlijk gestart op de 35ste verdieping en verspreidde zich snel naar andere delen van het gebouw, waardoor meer dan honderd mensen geëvacueerd moesten worden.

Volgens Time Out Dubai heeft de brandweer het vuur op de plek waar het begon inmiddels onder controle. Het is overigens niet de eerste keer dat de Sulafa Tower vlam vat. Vier jaar geleden moest dertig verdiepingen worden geëvacueerd vanwege een zelfde soort brand.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gigantische toren Dubai in lichterlaaie
Sluiten