Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Nieuws 5 jul 2016 / 19:57 uur

Eindelijk: Zomerse dagen op komst

Met de ene na de andere regenachtige dag leek de hoop even vervlogen, maar de komende dagen stijgt de temperatuur eindelijk weer tot zomerse waarden.

Maandag liet het zonnetje zich al op veel plaatsen zien, maar dinsdag heeft een groot deel van het land weer te maken met (mot)regen. Gelukkig gaat dat veranderen. Na dinsdag zal het namelijk enkele dagen droog en zonnig zijn. In het weekend wordt het zelfs zomers warm en op sommige plekken kan het meer dan 25 graden worden.

Eventjes zomer

Zaterdag kan het kwik in Gelderland, Limburg en Noord-Brabant oplopen tot 25-26 graden meldt Weeronline. In de rest van het land is het tevens aangenaam warm, met 21 tot 24 graden. Helaas zal dit niet overal gepaard gaan met een blauwe lucht, er blijft een (kleine) kans op regen.

Vanaf zondag wordt het opnieuw wisselvallig met kans op onweersbuien.

Reageer op artikel:
Eindelijk: Zomerse dagen op komst
Sluiten