Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 2 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Echtpaar betrapt bij diefstal; agent betaalt buit

Niet elk misdrijf komt uit een crimineel hart. Dat bleek deze week in Redmond, Washington, waar een echtpaar uit de pure noodzaak van armoede essentiële producten voor hun kinderen probeerde te stelen uit een winkel genaamd Target. Zij werden betrapt, maar de eigenaar van de winkel besloot het duo niet aan te klagen. Een politie agent die op de oproep van de winkeldiefstal afkwam besloot vervolgens de producten voor hen te kopen, meldt The Huffington Post.

Uit eigen zak

De vader en moeder van twee kinderen, een kindje van 8 jaar en een baby van 4 maanden, konden het geld niet bij elkaar krijgen om luiers en kleding te kopen voor hun kinderen. Uit pure noodzaak besloten ze het te stelen. De politie agent nam de producten vervolgens mee naar de kassa, betaalde het met zijn eigen geld en gaf het weer terug aan de ouders. Ook informeerde hij het koppel waar ze terecht kunnen voor hulp.

Rapport

De agent moest vervolgens een rapport uitbrengen. Daarin beschreef hij precies wat er was gebeurd in de Target winkel. Toen een andere agent het rapport vervolgens controleerde, ontdekte hij de liefdadige actie van zijn collega. Vervolgens zette hij het op Twitter en ging het bericht viraal. Good cop!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Echtpaar betrapt bij diefstal; agent betaalt buit
Sluiten