Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 15 jul 2016 / 12:34 uur

‘Dappere motorrijder probeerde truck te stoppen’

Een dag na de aanslag in Nice duiken er steeds meer beelden op. In de volgende video is te zien hoe een motorrijder mogelijk probeerde om de vrachtwagen eigenhandig te stoppen.

Op de beelden is te zien hoe de motorrijder de vrachtwagen links inhaalde, vervolgens laat hij zijn motor vallen. De man probeerde het voertuig te stoppen en de vrachtwagen te beklimmen, dit meldt Het Nieuwsblad. De man rent vervolgens nog een stuk met de vrachtwagen mee, maar raakt daarna uit zicht. Kort daarna reed de vrachtwagen op de mensenmassa in.

De Franse Politicus Eric Ciottti laat aan Europe 1 weten dat hij dit beeld van de man die de dader probeerde te onderscheppen nooit zal vergeten. ,,Iemand in de menigte is op de vrachtwagen gesprongen in een poging die te stoppen.” Het is nog niet duidelijk wie de man is en hoe het met de motorrijder is gesteld.

In onderstaande video zijn de beelden te zien. De motorrijder is te herkennen aan de felle lamp.

Reageer op artikel:
‘Dappere motorrijder probeerde truck te stoppen’
Sluiten