Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 13 jul 2016 / 16:15 uur

Brabantse bakkerij Lamers bakt Pokéballen voor fans

Als er een hype is, moet je daar als winkelier natuurlijk handig op inspringen. Bakkerij De Bakkers Lamers, die twee zaken heeft in Heesch en Oss, doet dat heel handig: daar kun je langskomen om een Pokéstop te maken en te genieten van heerlijke Pokéballen.

Eigenaresse van De Bakkers Lamers, Ilse Lamers-Dekkers, is moeder van drie kinderen en kon thuis niet meer om de Pokémonhype heen. Haar beide zoontjes (12 & 16) zijn al een paar dagen fanatiek bezig met Pokémon Go, dus vroeg Ilse haar jongste zoon of er misschien ook een Pokémon bij de bakkerszaak in de buurt was. Dat bleek het geval: je kunt er een Charmander vangen. „Het idee voor Pokéballen bij de bakkerij was toen snel bedacht”, zegt Ilse tegen Metro.

Er ging een appje naar de banketbakkerij en de eerste Pokéballen lagen woensdag in de winkels. Of het een beetje goed liep? ,,Het was een gekkenhuis!” zegt Ilse. „We hebben de banketbakkers overuren moeten laten draaien. Wij vinden het ongelofelijk leuk dat dit zo’n succes is en blijven voorlopig nog wel Pokéballen maken. Dat is het leuke van onze bakkerij: wij maken alles zelf en kunnen op iedere hype inspringen. Dus als iemand een Charmandertaart wil, dat kan dat.”

Gepostet von De Bakkers Lamers am Mittwoch, 13. Juli 2016

Krulkontjes

Het is niet de eerste keer dat ze bij de bakkerij inspringen op een hype. „We proberen heel vaak dingen uit. Zo hadden we tijdens het WK in 2014 ‘Krulkontjes’, als eerbetoon aan die fantastische penaltyserie waar keeper Tim Krul ons naar de halve finale keepte."

Wie een Pokébal wil proeven kan voorlopig dus nog terecht bij één van de winkels van bakkerij De Bakkers Lamers.

Gepostet von De Bakkers Lamers am Mittwoch, 13. Juli 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brabantse bakkerij Lamers bakt Pokéballen voor fans
Sluiten