Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Nieuws 28 jul 2016 / 11:35 uur

Boze Duitser vernielt auto Pokémonjager

Gebruikers van Pokémon Go mogen dan laaiend enthousiast zijn over de app, niet iedereen kan het spel waarderen. Een Duitse man was de Pokémonjagers voor zijn huis zo zat, dat hij besloot om drastische maatregelen te nemen.

Stel je voor: in de buurt van je huis is een bijzondere Pokémon gespot en elke dag staan er drommen Pokémonjagers voor de deur. Hoe ga je hiermee om? Een man in het Duitse Nabburg ging een stap verder dan het achterlaten van een woedend briefje, en besloot de auto van een vermoedelijke speler te vernielen. Dat melden Duitse media.

Woede

De plaatselijke politie meldt dat de man naar buiten rende en de auto van iemand die naar zijn mobiel zat te staren bewerkte. Hij had sinds het begin van de hype last van mensen die dag en nacht met draaiende motor en luide muziek voor zijn deur bivakkeerden. De totale schade van zijn actie komt uit op 500 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boze Duitser vernielt auto Pokémonjager
Sluiten