Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 15 jul 2016 / 14:02 uur

Beeld van omsingeling vrachtwagen en terrorist Nice

Wederom zijn er beelden opgedoken van de aanslag in Nice. In onderstaande video is te zien hoe de Franse politie de vrachtwagen met daarin de terrorist omsingelde. Ook zijn er meerdere schoten te horen.

De video’s zijn gemaakt door ooggetuigen. Let op de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Volgens Franse media is de dader van het bloedbad van donderdagavond in Nice inmiddels door de politie geïdentificeerd. Volgens de Franse lokale krant Nice Matin zou het gaan om Mohamed Lahouaiej Bouhlel, een 31-jarige Tunesiër.

Door de aanslag in Nice kwamen minstens 84 mensen om het leven. Achttien slachtoffers verkeren in kritieke toestand. Op de boulevard waren tienduizenden mensen aanwezig vanwege de festiviteiten ter gelegenheid van Quatorze Juillet, de Franse nationale feestdag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beeld van omsingeling vrachtwagen en terrorist Nice
Sluiten