Metro
Metro Nieuws 17 jul 2016 / 06:54 uur

Amerika bant vliegverkeer van en naar Turkije

The U.S. Federal Aviation Administration (FAA), de organisatie die verantwoordelijk is voor de veiligheid van de Amerikaanse luchtvaart, heeft vliegverkeer tussen Turkije en Amerika verboden. Dat besluit volgt op de mislukte coup van vrijdagavond in Turkije.

In een verklaring laat de FAA weten samen met de State Department en Homeland Security de situatie in Turkije in de gaten te houden. „De beperkingen zullen aangepast worden, zodra de situatie in Turkije verandert”, valt te lezen in de verklaring.

In totaal zijn 265 mensen bij de poging tot staatsgreep om het leven gekomen. 1563 militairen zijn opgepakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amerika bant vliegverkeer van en naar Turkije
Sluiten