Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Nieuws 6 jul 2016 / 11:26 uur

Aart en John filmen zichzelf in riool en gaan viral

Het riool in met je GoPro? Bedenken is één ding, het daadwerkelijk doen is een tweede. Twee Spakenburgse jongens, John en Aart, voegden de daad bij het woord en kropen onlangs –gewapend met camera- het afvoerkanaal voor poep en pies in.

Het filmpje is inmiddels bijna een miljoen keer bekeken en dat is niet voor het eerst. Het drietal, dat op YouTube doorgaat onder de naam Prankster, publiceert vaker dit soort eigenaardigheden. Om populair te blijven bedachten de drie de rioolactie. „Het moet gekker en gekker. Toen ik mijn hond uitliet en het riool zag, heb ik een foto gemaakt, op Facebook en Instagram gezet, en schreef: ‘Moeten we hierin?’ Dat wilde onze fans natuurlijk wel…”, vertelt een van de heren aan het AD.

In het filmpje is te zien hoe Aart een poging waagt, maar klem komt te zitten. John besluit een groter riool en daar met zaklamp en videostok in te gaan. „Door het riool kruipen klinkt smerig, maar ik kan je verzekeren dat het echt heel smerig is. Gadverdamme. Ik ging echt bijna over mijn nek van die lucht.”

https://www.youtube.com/watch?v=6fxqIfRdM8o

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aart en John filmen zichzelf in riool en gaan viral
Sluiten