Inge Schouten
Inge Schouten Nieuws 12 jun 2016 / 21:26 uur

Wereldprimeur: man krijgt tattoopistool aan arm

De tatoeëerder JC Sheitan Tenet heeft slechts één arm en toch kan hij prachtige tattoo’s zetten. Hij heeft namelijk een prothese waaraan een tattoopistool is bevestigd.

Tenet raakte 22 jaar geleden als kind zijn rechterarm kwijt, schrijft The Huffington Post. Op de Davezieux tattooconventie, die afgelopen week in Frankrijk plaatsvond, zijn beelden van Tenet met zijn nieuwe arm gemaakt. Hierop is te zien hoe hij met gemak een tattoo zet op het been van een man met zijn op maat gemaakte prothese.

Wereldprimeur

Het brein achter deze tattooarm is Tenets vriend en kunstenaar Jean-Louis Gonzalez, ook wel bekend als Gonzal. Volgens hem is deze bijzondere prothese de eerste in de wereld. De arm is gemaakt met een bestaande prothese en toegevoegde metalen componenten die Tenet kan weghalen als hij niet werkt. Het tattoopistool is volgens Gonzal bijna 100 procent nauwkeurig.

Op social media wordt Tenet de ,,Terminator Tattooer” genoemd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wereldprimeur: man krijgt tattoopistool aan arm
Sluiten