Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 6 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Wederom slang aangetroffen in Thais toilet

Opnieuw is er een zeer gevaarlijke slang aangetroffen in een Thais toilet. Ditmaal werd er een meterslange cobra gevonden in een toilet in Changwat Pathum Thani, ten noorden van Bangkok.

Cobra

De 27-jarige Polapat Laokamnerdpetch kwam oog in oog te staan met de cobra die zich in het toilet in zijn slaapkamer bevond. Hij besloot de alarmdienst te bellen om het beest te verwijderen. Toen de dierenbescherming arriveerde, was de slang net verdwenen, dus moest er insecticide worden ingezet om het beest uit zijn hol te lokken. Na een half uur liet de cobra zich weer zien en kon de slang worden verwijderd.

Polapat gaf tegen Thai PBS aan al vaker een slang te hebben gespot in het toilet. Eerder vermeed hij het urinoir gewoon, maar na een derde ontmoeting besloot hij toch maar hulp in te schakelen.

Python

Het is de tweede keer in twee weken tijd dat er een gevaarlijke slang wordt gevonden in een Thais toilet. Een week geleden kwam een Thaise man in het nieuws nadat hij tijdens een toiletsessie werd gebeten door een python, die uit zijn toilet kwam zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Wederom slang aangetroffen in Thais toilet
Sluiten