Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 29 jun 2016 / 14:15 uur

Vrouw ziet eigen boot langsvaren, dief gearresteerd

Wat doe je als je je eigen boot voorbij ziet varen met een vreemde man achter het roer? De politie bellen, natuurlijk. Het overkwam een vrouw in Raamsdonksveer.
De vrouw zag ‘Sammie’, zoals ze de boot heeft genoemd, zomaar ineens voorbijkomen. Ze belde meteen de politie. Twee agenten kwamen ‘Sammie’ na een korte zoektocht op het spoor en filmden hoe ze de dief te pakken kregen.

„We willen even het een en ander controleren, want we hebben het idee dat deze boot van diefstal afkomstig is”, aldus een van de agenten tegen de man. Hij reageerde vervolgens erg luchtig, maar de boot bleek toch echt niet van hem te zijn. Hij werd gearresteerd en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

RAAMSDONKSVEER, VIDEO HETERDAAD AANHOUDINGOp 25 juni 2016 werd door collega’s van Team Dongemond een heterdaad aanhouding verricht inzake diefstal van een vaartuig. De meldster zag deze ochtend haar eigen boot voorbij varen met een voor haar onbekende man aan boord, zij belde direct de politie. Twee collega’s van ons team zijn direct met onze eigen boot op pad gegaan om het gestolen vaartuig te traceren. Na een korte zoektocht werd dit vaartuig nabij Raamsdonksveer aangetroffen, de man aan boord werd op heterdaad aangehouden. Op deze video is de aanhouding te zien, in verband met de privacy is het gezicht van de verdachte onherkenbaar gemaakt. De verdachte zal zich voor de rechter moeten verantwoorden, de boot is weer terug naar de rechtmatige eigenaar. #boevenvangen #waakzaamendienstbaar ^SvP

Gepostet von Politieteam Dongemond am Samstag, 25. Juni 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw ziet eigen boot langsvaren, dief gearresteerd
Sluiten