Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 30 jun 2016 / 21:16 uur

Vrouw laat zoontje naar vliegtuigpassagiers spugen

Een moeder is woensdag door Ryanair uit het vliegtuig gezet, nadat ze haar zoon niet stopte terwijl hij naar andere passagiers spuugde. Toen die begonnen te klagen werd de moeder ook nog eens agressief.

Dit meldt de Liverpool Echo Reports. De kleuter begon met spugen naar andere reizigers in de vertrekhal op Barcelona en ging daar mee door toen hij aan boord van het vliegtuig was. Zijn moeder, die eind twintig is, deed niets om hem tegen te houden. Toen het vliegtuigpersoneel zich met de situatie begon te bemoeien, reageerde zij volgens de krant agressief.

Verbannen

De moeder en haar man, werden samen met hun drie kinderen uiteindelijk uit het vliegtuig verwijderd door de politie nadat ze in Liverpool geland waren. Het is niet duidelijk hoe de vader zich in deze situatie heeft gedragen. De politie heeft verklaard dat de vrouw niet is gearresteerd, maar wel een waarschuwing kreeg vanwege haar gedrag.

De vrouw blijft niet helemaal ongestraft: goedkoop vliegen gaat niet meer, want Ryanair heeft aangegeven het gezin verbannen te hebben. „We zullen onhandelbaar en storend gedrag nooit en ten nimmer tolereren. De veiligheid en het comfort van onze klanten, bemanning en het vliegtuig is ten alle tijden onze nummer één prioriteit”, aldus een woordvoerder tegen de krant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw laat zoontje naar vliegtuigpassagiers spugen
Sluiten