Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 20 jun 2016 / 08:20 uur

Video: Vrouw gaat topless voor Engelse supporters

De Engelse supporters hebben al meerdere Franse steden gesloopt, maar afgelopen weekend hebben ze zich wel gedragen, zo lijkt het. In St Etienne vierden de voetbalfans een mooi feestje. Een dame besloot ze zelfs te belonen voor hun goede gedrag.

De politie keek volgens Mirror op een afstandje toe hoe de supporters zichzelf vermaakten met liedjes van Oasis en Blur. Als er dan ineens vrouwelijk schoon opduikt is het natuurlijk een kwestie van tijd voordat men ‘laat je borsten zien voor de jongens’ gaat zingen.

Veel vrouwen zouden niet weten hoe snel ze de benen zouden moeten nemen, maar de dame in het filmpje leek het een prima plan. Ze trok haar shirt uit en vierde het feestje mee, tot groot genoegen van de Engelsen. „Het meisje dat haar shirt uittrok voelde zich op haar gemak en het was gewoon voor de lol”, aldus een aanwezige supporter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Vrouw gaat topless voor Engelse supporters
Sluiten