Steven Musch
Steven Musch Nieuws 22 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Video: Ieren proppen geld in gedeukte auto

Het is niet alleen maar vechten en relschoppen in Frankrijk. Zo laten de Ierse supporters zich tijdens dit EK van hun beste kant zien. Op een video is te zien hoe een groep Ieren geld in een gedeukte auto propt.

Wel moet gezegd worden dat de vrolijke supporters zelf voor de schade aan de auto hebben gezorgd. Een van de Ieren was namelijk op de auto geklommen, met als gevolg: een grote deuk. Maar de Ieren voelden zich blijkbaar schuldig en besloten de schade te vergoeden. Op het filmpje is te zien hoe de supporters, gekleed in groene shirts, allemaal briefjes in de auto proppen, door het gleufje tussen de autodeur en het frame. Vervolgens zingen ze: „All the boys in green, fix the car.”

Gezelligheid

Hoewel sommige supporters, van met name Engeland en Rusland, vooral op zoek gaan naar geweld of vandalisme, gedragen de Ierse voetbalfans zich tot nu toe voorbeeldig. Ze hebben tijdens dit EK in Frankrijk al een aantal keer voor ontroerende beelden gezorgd. Zo zongen Ierse fans een slaapliedje voor een baby en zongen de Ieren een Franse vrouw toe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Video: Ieren proppen geld in gedeukte auto
Sluiten