Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 24 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Vrijdagavond naar Coldplay? Ga op tijd van huis

Coldplay staat vrijdagavond voor de tweede keer in een uitverkochte Amsterdam ArenA. Mocht je een kaartje hebben voor het populaire concert, ga dan op tijd van huis. Ook vrijdagavond worden er immers flink wat files verwacht, meldt de Verkeers Informatie Dienst (VID).

Donderdagavond was er naast het Coldplayconcert ook nog een event in de Ziggo Dome, waardoor er een grote verkeerschaos ontstond. Sommige fans zagen het niet zitten om urenlang in een warme auto te wachten. Zij lieten hun auto aan de kant staan en liepen vervolgens over de snelweg naar de Amsterdam ArenA. Vrijdagavond is er eveneens een evenement in de Ziggo Dome, waardoor er dus opnieuw veel files kunnen ontstaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrijdagavond naar Coldplay? Ga op tijd van huis
Sluiten