Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 30 jun 2016 / 10:15 uur

Vanaf nu uitvaart in FC Utrecht stijl mogelijk

De Utrechtse uitvaartondernemer Barbara gaat vanaf nu FC Utrecht uitvaarten aanbieden. Overleden FC Utrecht fans kunnen worden opgebaard in een speciale grafkist van de club of een FC Utrecht-grafmonument laten maken, dit meldt RTV Utrecht.

,,Op deze manier kan een fan ook na zijn of haar dood verbonden blijven met FC Utrecht,” zegt Barbara aan RTV Utrecht. Tijdens de bijzondere ‘FC Utrecht uitvaart’ kan het clublied van Herman Berkien worden gespeeld, ook kan de uitvaart daadwerkelijk plaatsvinden in het FC Utrecht stadion. Voorheen was het alleen mogelijk om langs het stadion te rijden.

Utrecht is niet de eerste club waar dit kan. Ook Feyenoord, Roda JC, Go Ahead Eagles en FC Twente bieden al iets soortgelijks aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vanaf nu uitvaart in FC Utrecht stijl mogelijk
Sluiten