Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Nieuws 23 jun 2016

Valwind richt ravage aan bij Breukelen

In de provincie Utrecht heeft het noodweer voor flink wat schade gezorgd. Langs het Amsterdam-Rijnkanaal bij Breukelen zijn tientallen bomen als luciferhoutjes geknapt door een valwind, meldt RTV Utrecht. Daarnaast werd een boerderij in Breukelen gedeeltelijk vernield nadat een boom omwaaide.

Meer schade in de Vechtstreek

Ook de rest van de Vechtstreek heeft schade ondervonden van de zware bui. In Loenen aan de Vecht staan veel straten blank en zijn er bomen op auto’s gewaaid, in Maarssenbroek staan fietspaden blank, en ook de straten van Kockengen staan onder water.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Valwind richt ravage aan bij Breukelen
Sluiten