Els Anker
Els Anker Nieuws 11 jun 2016 / 10:05 uur

Studieschuld afbetalen: deze man doet het net anders

Vacatures zoeken, sollicitatiebrieven schrijven en op gesprek gaan… Er komt heel wat bij kijken als je net bent afgestudeerd.

Scott Rogowsky pakt het echter heel anders aan. Om zijn ‘studieschuld’ af te betalen, besluit hij om op straat te gaan bedelen. „Kan ik u wat van mijn kennis verkopen?” vraagt hij voorbijgangers. En, zoals je misschien al verwacht, verloopt dat niet helemaal vlekkeloos:

Gênant

Het is niet de eerste keer dat de stunts van Rogowsky viral gaan. Eerder las hij samen met collega Akilah Hughes al gênante literatuur (‘Ass Eating made simple’, ’10.000 Dick Pics’ en ‘Great Vagina’s Through History’) in een overvolle metro, die we ook even voor je hebben opgezocht:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Studieschuld afbetalen: deze man doet het net anders
Sluiten