Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 27 jun 2016 / 13:05 uur

Rapper Sjors hard op zoek naar oudere vriendin

Of ze ook van pindakaas moet houden, weten we niet, maar de 24-jarige rapper Sjors zoekt een leuke vriendin. Wat we wel weten, is dat ze wat ouder moet zijn, tussen de 30 en de 50 jaar.

Sjors Peters, die bekend werd met de uitspraak ‘net pindakaas gegeten dus’, heeft waarschijnlijk ontdekt dat alle grote rappers legio vrouwen om zich heen hebben. Hij besloot zijn camera op te pakken en een zwoele selfie op zijn Facebookpagina te plaatsen met daarbij een duidelijke oproep.

‘Tot de conclusie gekomen. Dat ouderen doelgroep dames tussen (30/50 jaar) mij beste bevalt. Lijkt het je wat elkaar beter te leren kennen. Dan stuur een ps berichtje.. Bellen elkaar en wie weet tot vlug!’ Dus leuke 30+’ers: je weet wat je te doen staat! Samen pindakaas eten!

https://www.facebook.com/RapperSjors/posts/601898403309690:0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rapper Sjors hard op zoek naar oudere vriendin
Sluiten