Wouter van Loon
Wouter van Loon Nieuws 28 jun 2016 / 19:08 uur

Personeel Sensation extra gecontroleerd om dreiging

Het personeel dat op dancefeest Sensation gaat werken, wordt extra goed gescreend vanwege een mogelijke dreiging. Voor het feest in de Amsterdam ArenA wordt extern personeel ingehuurd, zoals studenten die achter de bar staan.

Omdat er een ‘signaal’ bij de gemeente is binnengekomen, worden medewerkers extra goed doorgelicht om te checken of iemand iets kwaads in de zin heeft, meldt AT5. Het is niet duidelijk wat het onderzoek precies inhoudt.

Geen auto’s onder Arena

Maandag maakte de gemeente bekend dat er extra veiligheidsmaatregelen worden genomen rond Sensation, omdat er een ‘signaal’ was binnengekomen over een mogelijke dreiging. Daarop is onder meer besloten dat er geen auto’s mogen worden geparkeerd in de garage onder de ArenA. Ook worden alle bezoekers gefouilleerd.

De gemeente stelt dat er daarnaast ook andere maatregelen worden genomen, maar die zijn niet bekendgemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Personeel Sensation extra gecontroleerd om dreiging
Sluiten