Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Nieuws 13 jun 2016 / 21:14 uur

Ongeboren baby lijkt op sportauto

Een toekomstige vader deelde een bijzondere echo op Reddit en stelde dat zijn vrouw zwanger is van een sportauto.

Op de echo van Redditgebruiker Brewhaus3223 is te zien dat het ongeboren kindje veel wegheeft van een auto. Daarom heeft de toekomstige vader de afbeelding ‘My wife is pregnant with a sports car’ genoemd. De man vertelde Someecard dat het koppel al een dochter heeft en dat zij gelukkig geen Transformer-kwaliteiten heeft.

Ook andere gebruikers van Reddit zagen de gelijkenis met een auto en dat leidde tot de nodige grappige reacties. Zo vraagt MarkusDrakus zich af wat het is: „Mustang? Camaro? Porsche?” Gebruiker Nightfalls denkt daarentegen dat het een PTcruiser gaat worden en raadt de vader aan om een ‘PTernity’-test te doen.

Brewhaus3223 kan de woordgrappen wel waarderen en heeft aan Someecards laten weten dat het om een „mannelijke auto” gaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Ongeboren baby lijkt op sportauto
Sluiten