Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 10 jun 2016 / 11:13 uur

Obama zingt zwoele ballad met tv-host Jimmy Fallon

President Barack Obama zingt momenteel nog steeds het hoogste lied in het Witte Huis, maar in januari 2017 zal hij vervangen worden door een nieuwe kandidaat. Momenteel zijn in de Verenigde Staten de verkiezingen in volle gang en Obama greep zijn kans in The Tonight Show op een wel hele bijzondere manier zijn mening te geven over de verkiezingen en het laatste nieuws.

‘Showjams’ het nieuws

Samen met tv-host Jimmy Fallon zingt hij op een zwoele manier over klimaatverandering, het homo-huwelijk, Cuba en Donald Trump. ,,Hallo, ik ben president Barack Obama en ik wil graag het nieuws ‘slowjammen”’, zei de president in de populaire tv-show. Vervolgens zingt hij een prachtige ballad met hilarische quotes. Obama kijkt stiekem al uit naar zijn vrije tijd en heeft zelfs al een vakantie in de planning: ,,Ik kan niet voor altijd president blijven. Daarbij, ik ga over 223 dagen lekker op vakantie naar Hawaii, dus begin maar vast met aftellen”, zingt Obama.

Het is niet de eerste keer dat Jimmy en Obama samen een zwoele ballad zingen. Zij zetten een traditie voort die ze in 2012 hebben gestart, Obama was toen ook te gast bij Jimmy Fallon, die destijds nog The Late Show presenteerde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Obama zingt zwoele ballad met tv-host Jimmy Fallon
Sluiten