Carolien Tsao
Carolien Tsao Nieuws 20 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Mooi: regenboog zichtbaar tijdens herdenking Orlando

Zondag verzamelden zich tienduizenden mensen in Orlando om de slachtoffers van de aanslag op gayclub Pulse te herdenken. Alsof moeder natuur het aanvoelde, maakte ze dit prachtige moment nóg mooier: aan de hemel verscheen een grote, felle regenboog.

Sociale media als Twitter vullen zich met foto’s van dit memorabele moment. Mensen noemen het onwerkelijk en konden hun ogen niet geloven.

Een week voor de herdenking bij Lake Eola vond de aanslag plaats waarbij 49 mensen van het leven werden beroofd. Ook de dader, Omar Matteen, overleed; hij werd uiteindelijk door de politie doodgeschoten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mooi: regenboog zichtbaar tijdens herdenking Orlando
Sluiten