Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 30 jun 2016 / 21:19 uur

Man onthoofdt verkrachter van vriendin in het bos

Een man in de Amerikaanse staat Minnesota wordt beschuldigd van het onthoofden van een 20-jarige man. Deze zou de vriendin van de dader hebben verkracht. Joseph Thoreson hangt een gevangenisstraf van veertig jaar boven het hoofd.

De vrouw wist haar verkrachter te overmeesteren en nam hem met Thoreson mee het bos in. Daar zou de 35-jarige de jongeman met een honkbalknuppel hebben geslagen, met een machete hebben gestoken en hem vervolgens hebben onthoofd.

Het hoofd en de rest van het lichaam verstopte het stel in het bos, zo meldt de lokale zender van Minneapolis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man onthoofdt verkrachter van vriendin in het bos
Sluiten